Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα "Προληπτική θωράκιση μαθητών & εφήβων για ασφαλή σεξουαλική συμπεριφορά"

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου, Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα:

«Προληπτική θωράκιση μαθητών & εφήβων για ασφαλή σεξουαλική συμπεριφορά»

που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κορινθίας κυρία Ζαχαρούλα Καραβά σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και τα Δημοτικά Σχολεία Βοχαϊκού, 1ο Ζευγολατιού και Βραχατίου.

Στην Ημερίδα προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο κύριος Παναγιώτης Κορδούτης, Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, ο κύριος Βασίλης Χατζημπύρος, Dr. Ψυχολογίας ΑΠΘ και ο κύριος Αντώνης Κατσουρός, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος Παντείου Πανεπιστημίου.

Η Ε' Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Βοχαϊκού παρουσίασε το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιεί τη φετινή χρονιά με θέμα "Σεξουαλική Αγωγή και Διαφυλικές Σχέσεις".

Το Σχολείο μας εκπροσώπησε η δασκάλα κυρία Γεωργία Αγγελάτου η οποία παρουσίασε το Πρόγραμμα με τίτλο "Το ανθρώπινο σώμα και τα μυστικά του" που υλοποιεί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Β1 Τμήματος.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τη σχετική παρουσίαση.


Φωτογραφίες από την Ημερίδα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας:



Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015