Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas 2023

Ολοκληρώθηκε ο «Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas 2023», μια γιορτή της Ρομποτικής, της Τεχνολογίας και της Επιστήμης.

Επιστρέψαμε έχοντας στις αποσκευές μας το «Ειδικό Βραβείο Μακέτας» για τους «Μικρούς Επιστήμονες Εν Δράσει», την Εριάνα, την Ιωάννα και τον Κωνσταντίνο από τη Β’ Τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου ΞυλοκάστρουΣυγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά της Β' Τάξης, είτε συμμετείχαν στον Διαγωνισμό είτε όχι, γιατί αυτό το έργο αποτελεί μια ομαδική εργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κυρία Ελίνα Μενούνου, η οποία μας καθοδήγησε και μας βοήθησε στην κατασκευή της μακέτας μας!



Αλλά και τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού, η Αγγέλα, η Ζωή και ο Χάρης, έπαιξαν ρομποτικό ποδόσφαιρο, συμμάχησαν με άλλες ομάδες, αντιμετώπισαν τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες με ψυχραιμία, πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, διασκέδασαν και έδωσαν καταπληκτικούς αγώνες. Μπράβο σας!
 

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών των Σχολείων και όλους/όλες εσάς για την υποστήριξη.

Ζήσαμε μικροί και μεγάλοι αξέχαστες στιγμές… το ταξίδι μας όμως στον μαγικό κόσμο του STEAM και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται με νέες καινοτόμες, παιγνιώδεις και συναρπαστικές δράσεις… Μείνετε συντονισμένοι…

Η εκπαιδευτικός Πληροφορικής
του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού & του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου

Πηνελόπη Μαρκέλλου

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015