Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού

Ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά, η WRO Hellas σε συνεργασία με την COSMOTE έχει θέμα «Οχήματα και μεταφορές του αύριο» και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2017.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου και οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 28/2/2017. Κάθε εκπαιδευτικός, ως προπονητής μπορεί να δηλώσει όσες ομάδες επιθυμεί. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 3 έως 6 μαθητές. Το εκπαιδευτικό πακέτο που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Lego WeDo 2.0 σε συνδυασμό με τη γλώσσα προγραμματισμού Scratch. Πρώτα θα διεξαχθούν οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί και στη συνέχεια ο Τελικός. Οι νικητές θα πάρουν δώρα τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό, το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, τους κανόνες, τους όρους και τις υποχρεώσεις θα βρείτε στη διεύθυνση wrohellas.gr.


Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015