Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Γιορτή Λήξης Μαθημάτων

Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού η γιορτή λήξης των μαθημάτων για τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Με τραγούδι, παραδοσιακούς χορούς, πολύ κέφι και ενθουσιασμό, μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, κηδεμόνες και επισκέπτες αποχαιρέτησαν το σχολείο και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι.

Αρχικά, η χορωδία του σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού μουσικής κυρίας Ευαγγελίας Μητρογιάννη, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια με έθνικ πινελιές.

Στη συνέχεια, οι μαθήτριες και οι μαθητές όλων των τάξεων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση των γυμναστών του σχολείου, κυρίου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, κυρίας Μαρίας Καρκαλέτση και κυρίου Αλκιβιάδη Κοντέ.

Συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ο αποχαιρετισμός των μαθητριών και των μαθητών της ΣΤ Τάξης που πλέον ανοίγουν τα φτερά τους για το Γυμνάσιο. Τα παιδιά σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό πληροφορικής, κυρία Πηνελόπη Μαρκέλλου, ετοίμασαν ένα βίντεο-λεύκωμα, όπου περιγράφουν τον εαυτό τους, τα μελλοντικά όνειρά τους και αποχαιρετούν το Δημοτικό Σχολείο και τους δασκάλους τους με όμορφα λόγια αγάπης.

Σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού τον Σεπτέμβριο.





Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015