Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Europeana: Λύστε τα ηλεκτρονικά παζλ και "ταξιδέψτε" σε υπέροχα μέρη της Ευρώπης

H Europeana (https://www.europeana.eu/enείναι μια ψηφιακή πλατφόρμα για τον πολιτισμό της Ευρώπης.  Ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του eContentplus, του Προγράμματος Στήριξης της Πολιτικής για τις Τεχνολογίες των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών (Information and Communications Technologies Policy Support Programme /ICT PSP).


Στις ιστοσελίδες της Europeana θα βρείτε πολιτιστικό περιεχόμενο από 43 χώρες, σε 24 γλώσσες και περισσότερα από 20.000.000 τεκμήρια που είναι "ανοιχτά" και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από τους χρήστες.
Από το πλούσιο υλικό της Europeana επέλεξα για εσάς τα ακόλουθα ηλεκτρονικά παζλ μέσα από τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε όμορφα μέρη για να ταξιδέψετε με το μυαλό και τη φαντασία σας.
Πατήστε στον σύνδεσμο εδώ και προσπαθήστε να τα λύσετε για να ανακαλύψετε τις κρυμμένες εικόνες: 

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015