Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Εκδήλωση για την "Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου - SID21"

Στο πλαίσιο του εορτασμού της "Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2021", το σχολείο μας θα συμμετάσχει στην ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο "Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021 - Μια μεγάλη γιορτή" και κεντρικό μήνυμα "Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο" που συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 10:00 - 11:00 π.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά (με live streaming) μέσω της υπηρεσίας Ζωντανών Μεταδόσεων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (https://video.sch.gr/live).
Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Ε' & ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και είναι ανοικτή για όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μαζί με τις τάξεις τους.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ:

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015