Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Βράβευση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning

Το σημερινό μήνυμα από το eTwinning Team μας γέμισε χαρά, ικανοποίηση, δύναμη και αισιοδοξία. Όταν συνεργαζόμαστε εποικοδομητικά, τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορεί να είναι. Άλλωστε η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Σημασία έχει το ταξίδι στη γνώση. Μαθαίνουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές μας να προσπαθούν για το καλύτερο, μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε και εμείς μαζί τους. 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού για το ενδιαφέρον, την προσήλωση, την ομαδικότητα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα που επέδειξαν στο πλαίσιο του eTwinning έργου με τίτλο "English is a Piece of Cake" και οδήγησαν στη βράβευση του σχολείου μας μετά την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας τον Σεπτέμβριο και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας. Συνεχίζουμε με θετική ενέργεια κόντρα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. 
********************* 
Αγαπητή/έ Penelope Markellou,
Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "English is a Piece of Cake". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.
Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο όλα τα σχολεία που βραβεύτηκαν με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας: https://www.etwinning.net/en/pub/newsroom/highlights/european-quality-labels-2020.htm

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015