Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Μάθημα "Πληροφορικής"

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,
με χαρά σας καλωσορίζω στο Εργαστήριο Πληροφορικής και εύχομαι από καρδιάς να έχουμε μια δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, υπομονή και συνεργασία. 
Φέτος καλούμαστε να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες δυσκολίες και προκλήσεις. Αποτελεί ευθύνη όλων μας, μικρών και μεγάλων, να φροντίσουμε να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας, για τους οποίους έχετε ήδη ακούσει αρκετά και θα τους συζητήσουμε διεξοδικά και δια ζώσης.
Ιδιαίτερα για το μάθημα της "Πληροφορικής" ισχύουν τα ακόλουθα:
  • Όλες οι μαθήτριες και όλοι μαθητές, από την Α' Τάξη έως και τη ΣΤ' Τάξη θα πρέπει να έχουν και να φέρνουν στο Εργαστήριο Πληροφορικής ένα τετράδιο 50φ απλό (όχι σπιράλ). 
  • Αν οι μαθήτριες/μαθητές διαθέτουν τετράδιο από την προηγούμενη σχολική χρονιά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και για τη φετινή. Δεν χρειάζεται να αγοράσουν καινούργιο. 
  • Επίσης, θα πρέπει να φέρνουν μαζί τους στο Εργαστήριο Πληροφορικής την κασετίνα τους με μολύβι ή στυλό, γόμα, ξύστρα, χρώματα και κόλλα στικ. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η οποιαδήποτε ανταλλαγή αντικειμένων από μαθητή σε μαθητή ή από εκπαιδευτικό σε μαθητή. 
  • Αν κάποια ημέρα, κάποιο παιδί ξεχάσει το τετράδιό του στο σπίτι θα πρέπει να φέρει στο Εργαστήριο και να χρησιμοποιήσει το "Πρόχειρό" του.
Επίσης, στο πλαίσιο του μαθήματος θα χρησιμοποιήσουμε τα ακόλουθα εργαλεία:
Περισσότερα θα πούμε και θα συζητήσουμε από κοντά. Σας στέλνω την αγάπη μου και κλείνω με την ευχή να έχουμε μια όμορφη, δημιουργική χρονιά τηρώντας όλα τα μέτρα εργασίας. 

Πηνελόπη Μαρκέλλου
Η κυρία της Πληροφορικής

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015