Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δ-Ε-ΣΤ Τάξη: Ερωτηματολόγιο με θέμα "Ψηφιακά παιχνίδια σε συσκευές κινητής τεχνολογίας"

Μπείτε στην ακόλουθη διεύθυνση και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο με θέμα "Ψηφιακά παιχνίδια σε συσκευές κινητής τεχνολογίας":


Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει διάφορες ενότητες για τα ψηφιακά παιχνίδια που παίζονται σε συσκευές κινητής τεχνολογίας και ειδικότερα σε κινητά τηλέφωνα και σε υπολογιστές-ταμπλέτες (Tablets) στον ελεύθερο χρόνο, εκτός σχολείου.

Επομένως, για να απαντήσετε σε αυτό το ερωτηματολόγιο, πρέπει να παίζετε ή να έχετε παίξει ψηφιακά παιχνίδια είτε σε κινητό τηλέφωνο είτε σε ταμπλέτα (ή και στα δύο), στον ελεύθερο χρόνο σας όταν δεν έχετε σχολείο. 

Διαβάστε προσεχτικά την κάθε ερώτηση και επιλέξτε την απάντηση που σας εκφράζει. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστή απάντηση. 

Εάν έχετε κάποια απορία για κάποια ερώτηση ρωτήστε με.

Την έρευνα διεξάγει το Εργαστήριο Πληροφορικής του Τομέα Μαθηματικών και Πληροφορικής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α. και η Διεύθυνση Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.


Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015