Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Παρουσίαση του βιβλίου "Οι περιπέτειες μιας σακούλας" της Χριστίνας Κασιντή

Στο πλαίσιο των σχολικών δράσεων μας για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάσαμε την Παρασκευή 2 Απριλίου, έχουμε προσκαλέσει στο σημερινό μάθημα της Πληροφορικής με το Τμήμα Γ2 του 1ου Δημοτικού Ζευγολατιού, την κυρία Χριστίνα Κασιντή, τη συγγραφέα του παιδικού βιβλίου "Οι περιπέτειες μιας σακούλας" από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει η κυρία Ράνια Μακρυγιάννη

Πρόκειται για ένα βιβλίο για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Μια ιστορία που δείχνει με ευφάνταστο τρόπο την αλόγιστη χρήση του πλαστικού και την αξία της ανακύκλωσης. Ανυπομονούμε να βρεθούμε και να συζητήσουμε με τη συγγραφέα. 

Εμείς από τη μεριά μας έχουμε ετοιμάσει έναν τοίχο στο Padlet, τον οποίο ευελπιστούμε να γεμίσουμε με αναρτήσεις γεμάτες κέφι και φαντασία.


Έγινε με το Padlet

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό Πληροφορικής κυρία Κωνσταντίνα Κουτσοδήμου (https://koutsodimou.blogspot.com/) για τη βοήθειά της ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015