Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως επιμορφωτική συνάντηση με θέμα "H Aνθρωποκεντρική Τεχνητή Νοημοσύνη (Generative Artificial Intelligence) στην Εκπαίδευση"

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού του Εκπαιδευτικού Έργου και της συνεργασίας των 
σχολικών μονάδων με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κύριο Ηλία Γεραρή, σε συνεργασία με τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας  κυρία Αναστασία Γκιόκα, τον κύριο Παναγιώτη Αναστασιάδη, Καθηγητή και Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Κρήτης και με τον κύριο Κωνσταντίνο Κωτσίδη, Σύμβουλο Εκπαίδευσης Π.Ε. Δ΄ Αθήνας, σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση της απογευματινής εξ αποστάσεως βιωματικής επιμορφωτικής συνάντησης (εξ αποστάσεως σύγχρονη παρακολούθηση και συμμετοχή σε διαδικτυακό εργαστήριο) για τους/τις εκπαιδευτικούς των ως άνω περιφερειών διάρκειας δύο (2) ωρών με την παρακάτω θεματική:

«H Aνθρωποκεντρική Τεχνητή Νοημοσύνη (Generative Artificial Intelligence) στην Εκπαίδευση»

Ημερομηνία διεξαγωγής του εξ αποστάσεως εργαστηρίου: Δευτέρα 20 Μαϊου 2024, ώρα 18:00-20:00 μ.μ. 

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015