Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση με τις Ε-ΣΤ Τάξεις

Αγαπημένα μου παιδιά,
αύριο θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας τηλεδιάσκεψη, δηλαδή θα προσπαθήσουμε να ανταμώσουμε διαδικτυακά την ίδια χρονική στιγμή. 
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 και ώρα 14.30 μ.μ. - 15.00 μ.μ. με τους μαθητές της Ε και της ΣΤ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. 
  • Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 και ώρα 15.30 μ.μ. - 16.00 μ.μ. με τους μαθητές της Ε και της ΣΤ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού. 
Εσείς αρκεί να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο της ψηφιακής μου τάξης που σας έχει σταλεί με μήνυμα μέσα από το eclass καθώς και στα emails των γονιών/κηδεμόνων σας από την υπηρεσία του MySchool.
Επιλέξτε τη σύνδεση μέσω browser. Μπαίνοντας, αν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε το όνομά σας και το τμήμα σας.
Για τη σύνδεσή μας δεν είναι υποχρεωτική η χρήση κάμερας. Καλό θα ήταν όμως να έχετε μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε και φυσικά ηχεία ώστε να με ακούτε. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα της συζήτησης (chat) μέσα από το περιβάλλον της τάξης. 
Ακολουθούν και κάποιες οδηγίες σύνδεσης που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες.
Καλό θα είναι να προσπαθήσουμε όλοι να βρεθούμε 10 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 15.20 μ.μ. ώστε να ελέγξουμε τη σύνδεσή μας.
Περισσότερα θα πούμε και από κοντά. Θα χαρώ να σας δω όλες και όλους!

Η κυρία της Πληροφορικής
Πηνελόπη Μαρκέλλου

Χρήσιμες Οδηγίες Σύνδεσης των μαθητών/μαθητριών στο Webex
του εκπαιδευτικού Πληροφορικής Ν. Καλύβα

Μαρκέλλου Πηνελόπη

Είμαι η Πηνελόπη Μαρκέλλου. Όταν ήμουν παιδί ήθελα να παραμείνω παιδί. Όμως μεγάλωσα οπότε έγινα καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο για να νιώθω και εγώ λίγο παιδί! Αγαπώ το διάβασμα, τον κινηματογράφο, τη θάλασσα και όλα τα gadgetάκια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright @ 2015